Anastasia Eduardowna (Waara) - social media coach, canva coach

Anastasia Waara

Hej och välkommen till min värld! Jag är Anastasia Waara, en kreativ själ med rötter i Ryssland och ett långt förflutet i Tyskland, som nu har funnit hem i det vackra Norrbotten sedan 2021.

Genom mina erfarenheter inom start-up världen och online-marknadsföring har jag upptäckt min passion för att hjälpa små och medelstora företag att växa och synas online.

 

Från början hade jag mina rötter inom eventhantering, men min fascination för digitaliseringen ledde mig att fördjupa mig i ämnet och skifta fokus till online-marknadsföring. Nu är jag engagerad i att hjälpa företag att växa genom Canva-workshops, sociala medier-workshops och webbdesign, och jag strävar alltid efter att skapa meningsfulla och effektiva digitala strategier.

 

Jag tror på att göra det enkelt för företag att sticka ut i den digitala världen och jag är här för att hjälpa dig att göra just det. Låt oss tillsammans skapa en digital närvaro som speglar din vision och tar din verksamhet till nya höjder!

Följ mig

Så varför inte ta det första steget mot din digitala framgång?

 

Kontakta mig idag så kan vi börja arbeta tillsammans för att förverkliga dina mål.

Mångsidig

Genom mina erfarenheter inom evenemangshantering och min passion för digitalisering har jag lärt mig att vara flexibel mellan olika områden och hitta innovativa lösningar.

Kreativ

Som ledare för Canva-workshops och webbdesigner hämtar jag ständigt inspiration från min kreativa sida för att skapa attraktiva och effektiva designer som fångar mina kunders uppmärksamhet.

Engagerad

Mitt engagemang för mina kunders framgång är oöverträffat. Jag lägger ner all min energi och hängivenhet för att säkerställa att deras mål uppnås och att de är nöjda med resultaten.