Title Image

Projects

Anastasia Waara - Anastasia Eduardowna AB - Gällivare, Pajala, Jokkmokk , Boden - Sociala Medier

Marketing Projects

Det är en fröjd att arbeta tillsammans med Anastasia. Det är lätt och går snabbt att boka henne och ge henne instruktioner om uppdraget. Jag upplever att hon direkt kan identifiera våra behov samt våra kunders behov och producera resultat effektivt utifrån dessa behov. A är alltid trevlig, professionell och levererar enligt överenskommelse. Och mer därtill. Jag känner mig väldigt trygg med henne och vet att resultatet blir bra. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer.

Cora Karlsson
vVD Ávki AB
Anastasia Waara - Anastasia Eduardowna AB - Gällivare, Pajala, Jokkmokk , Boden - Webbplatsutveckling

Webbplats & Nyhetsbrev

Vi på Adviva Företags Hälsovård AB valde Anastasia som hjälp med vår hemsida och för våra kundbrev. För att hon hade fina vitsord från en tidigare styrelseledamot hos oss. Vi var helt okunniga om både hemsidor och kundbrev. Hon har guidat oss, varit lyhörd för vad vill trodde vi behövde och hur vi ville att resultatet skulle bli. Hon lärde oss mer än vad vi trodde vi behövde och vi är tacksamma över resultatet som vi kom fram till, tillsammans med Anastasia. Anastasia är väldigt pedagogisk i sitt sätt att lära olärda och lämnade efter sig en lätt navigerad och förståelig manual för oss att använda i vårt fortsatta arbete.

Marie Ågren Johansson
VD, Adviva Gällivare
Anastasia Waara - Anastasia Eduardowna AB - Gällivare, Pajala, Jokkmokk , Boden - Canva Workshop and Coaching

Canva Education

Jag kan varmt rekommendera Anastasias Canvakurs. Lättsam och lärorik, praktisk och givande. Dessutom är Anastasia som person både lyhörd, pedagogisk och väldigt trevlig. Jag fick en bra start till att använda Canva både i mitt arbete och privat.

Monika Nilsson
Gällivare Kommun